Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 mai 2013

Cu pas alergator,spre comunism...in zbor !!

N-am gasit alta rima! Dar directia asta e,dupa cum v-am mai spus.Dupa ce "micul Titulescu",(daca ar sti omul ala cu cine e comparat,s-ar rasuci in groapa),a spus ca trebuie sa facem niste modificari in noua constitutie,privitor la dreptul de proprietate,acum au mai aparut si alti idioti,(idiot=om cu idei),care vin cu pretentii de secretari de partid si interzic ei fel de fel de chestii oamenilor,pentru ca asa vrea toporul lor.Am auzit ca nu mai ai voie sa-ti montezi aer conditionat cu compresorul pe peretele exterior al imobilului,asa si,unde dracu sa-l pui,in interior??? Pai la cat de destepti sunt,nu m-ar mira sa spuna asta.Mai stiti cand gaseam bilet pe masina de la militie,in care ne spuneau sa nu mai parcam acolo doua zile ca trecea"tovarasul"intr-o vizita de lucru,sau cand venea sectoristul la usa si zicea sa intinzi rufele la nivelul balustradei balconului,sa nu se vada de jos,ca il deranjeaza pe acelasi tovaras,noi ce ziceam ? Pai ziceam pe aia "cu camasa-n gura lui" si ne gandeam ce dictator cretin avem,care ne obliga el ce sa facem cu bunurile personale si in casele noastre.Numai ca nu toate casele erau ale noastre,ca majoritatea eram chiriasi la stat,dar acum,majoritatea suntem proprietari.Si ce daca suntem proprietari,daca nu vrea tovarasul x,ca sa nu zic pix,sa-ti montezi aer conditionat,stai dracului la 50 de grade celsius cu geamurile inchise si cu perdelele trase (dar vezi ce culoare de perdele iti cumperi,sa-i placa tovarasului)si fa sauna ca si asa esti prea gras!Asa ca,dragi tovarasi si"pretini",sa fiti pregatiti sa mergeti la sector si sa luati aprobare pentru culoarea perdelelor,a cearsafurilor,a pijamalelor si a lenjeriei intime,astfel incat atunci cand le veti pune la uscat,sa se asorteze ce ale vecinilor si sa dea un aspect cromatic placut impreuna cu cvartalul de blocuri dimprejur... Si sa nu uit,cand puneti chilotii la uscat,sa-i puneti cu fata la strada,asta ca nu cumva sa apara ceva pete de culoare diferite,ca riscati cine stie ce amenda sau chiar confiscarea acestora si ramaneti,Doamne fereste,in curul gol!

2 comentarii:

  1. Da, chestia cu aparatele de aer condiționat m-a dus cu gîndul la ''balconiada'' anilor '80, cînd activul de partid a obligat bucureștenii care aveau balconul închis, să-l aducă la starea inițială, din motive estetice, ziceau m'nealor.
    Acu' n-am dovedit decît că, deși schimbarăm orînduirea socială, persistăm, cu o perseverență demnă de o cauză mai bună, într-o sublimă prostie!
    Sorinel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am constatat că am un cont pe blog, dar uitasem.

    RăspundețiȘtergere