Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 ianuarie 2012

Medicamente...

Dupa cum bine stiti,sau daca nu stiti va spun eu,de la o anumita varsta incolo oamenii iau pastile.Si ca toata lumea iau si eu cateva buline pe zi,asa ca sa pot sa functionez cat de cat normal.Dar nu asta voiam sa va spun ci sa va intreb ceva! Stiti cumva de ce cateva pastile micute sunt ambalate intr-un recipient mare ca abia iti incape in geanta? Exagerez putin ,dar chiar sunt nedumerit!De ce trebuie sa faci niste cutii mari din plastic sau borcanele de sticla in care poti sa pui zacusca de iarna si pe fundul lor sa arunci cateva pastilute mici,care ar fi stat lejer si daca erau de zece ori mai multe in acelasi recipient? E vreo directiva europeana care zice sa nu fie pastilele stresate (ca gainile alea inghesuite),si atunci trebuie sa le aloci un spatiu suficient sa se alerge unele pe altele?
Chestia asta le face mai bune,au un randament mai mare,te fac bine mai repede,sunt mai binedispuse si ne transmit si noua starea lor?
Astept cateva raspunsuri pertinente,ca atunci cand ma uit in "fundul" cutiutei sa vad cate pastile mai sunt,sa fiu sigur ca motivul pentru care stau asa razlete e spre binele nostru al tuturor!
/

5 comentarii:

  1. Poate au facut anumite pastile reclamatii si s-au conformat:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Informatii medicamente compensate: http://medicamentecompensate.duv.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. posibilitati:
    1. producatorul foloseste acelasi tip de ambalaj la diverse cantitati de pastile. Cantitate de 10/20/30 pe acelasi tip de cutie scuteste ceva costuri.
    2. pacientul pierde/rataceste mai greu cutia datorita dimensiunilor
    3. informatiile obligatorii de pe ambalaj nu au loc pe cutii mai mici
    Si tot asa...
    Zi faina!

    RăspundețiȘtergere