Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 august 2011

Am fost in cosmos !

Da,noaptea trecuta,am fost in cosmos de la miezul noptii si pana pe la doua.Pai unde sa fi fost, daca am vazut "extraterestri" jucand cu "galactici"? Bineinteles ca ma refer la meciul de fotbal din finala supercupei Spaniei,intre Barcelona si Real Madrid...
Nu stiu cum pot sa joace baietii astia in"halul"asta,ca nu poti nici macar sa-ti dezlipesti privirea de ecran,ce sa mai vorbesc de pipi ca poti sa faci pe tine...Pai nu-i mai bine sa vezi un meci de la noi,cand poti sa bei o bere linistit,sa ai grija de gratar,sa-ti faci nevoile si tot nu pierzi nimic?
Noroc cu Messi,Iniesta,Ronaldo si ceilalti participanti la evenimentul de azinoapte,ca mai vedem si noi cum trebuie sa se joace fotbalul,altfel am fi putut ajunge sa credem ca "miuta" de la noi se numeste fotbal.
Erau aseara pe stadion(Camp Nou din Barcelona) aproape o suta de mii de spectatori!Pai ce echipe din Romania ar putea aduce atatia spectatori la un meci? Si mai ales UNDE? Pai mi-a spus un prieten ca a vizitat Arena Nationala si ca e foarte frumos totul ,adica si tribunele si terenul si nocturna,etc.,dar ma gandesc daca inaugura Oprescu un stadion ca asta de la Barcelona ce s-ar fi intamplat? Pai cred ca in fata stadionului ar fi postat statuile celor care au contribuit,incepand cu Videanu(ca el a daramat vechiul stadion),alaturi a lui(adica a lui Oprescu),ca el l-a inaugurat,una mai mica a lui Boc (ca a dat si guvernul ceva bani)si poate una a doamnei Udrea cu o frunza in fata (ca sa dea bine la turisti). Si daca ma gandesc bine poate si una ecvestra a lui Base calare pe....situatie!
Sa revenim la fotbal si sa uram bafta tuturor echipelor romanesti,care in seara asta disputa meciuri in play-off-ul UEFA League!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu